Дитячий «цвинтар» ХІ—ХІІ ст. на Подолі - Козак, О.Д. (Археологія і давня історія України, 2019)
Вводяться до наукового обігу результати палеопатологічного дослідження комплексу дитячих поховань давньоруського часу, відкритих на території Поштової площі у м. Києві. Проаналізовано захворювання та соціальний стан похованих дітей.