Королево ІІ: до питання про епіграветський технокомплекс (шар 0) та культурностратиграфічну колонку стоянки - Усик, В.І.; Кулаковська, Л.В.; Нігст, Ф.; Герасименко, Н.П. (Археологія і давня історія України, 2019)
У статті публікуються попередні дані польових досліджень палеолітичної стоянки Королево ІІ на Закарпатті, які стосуються уточнення стратиграфії та хронології так званого шару 0 (епігравет) в межах верхнього палеоліту цієї пам'ятки.