Верхньопалеолітична стоянка Кормань 9 - Кулаковська, Л.В.; Усик, В.І.; Езартс, П.; Пірсон, С.; Кононенко, О.М.; Нігст, Ф. (Археологія і давня історія України, 2019)
Опубліковано результати польових досліджень нової багатошарової верхньопалеолітичної стоянки Кормань 9 на Дністрі. Подано стратиграфію, планіграфію, техніко-типологічну характеристику індустрії.