Зерно з Меджибожа - Горбаненко, С.А.; Толкачов, Ю.І. (Археологія і давня історія України, 2019)
Подано палеоетноботанічні матеріали з розкопок Меджибожа. За результатами ідентифікаційного аналізу встановлено, що обгорілі зерна переважно належать житу. Проаналізовано роль цього злаку, запропоновано ймовірні місця, де могли бути житні поля неподалік місця знахідки.