Невідомі сторінки з життя Ю.В. Кисличенка - Гоменюк, В.М. (Питання історії науки і техніки, 2017)
У статті здійснено спробу висвітлити невідомі сторінки життя та діяльності архітектора, художника, скульптора Юрія Володимировича Кисличенка, пов'язанні з Національним історико-архітектурним музеєм «Київська фортеця». Шляхом систематизації зібраних матеріалів у статті представлені основні етапи діяльності художника.