Деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в XIX ст. - Коцюбанська, О.О. (Питання історії науки і техніки, 2017)
Стаття присвячена розвитку матеріально-технічної бази та сировинному забезпеченню кондитерської промисловості в ХІХ столітті, як класичної галузі вторинної переробки. Також розглядаються окремі аспекти роботи борошномельної та цукрової промисловості, імпорт і експорт устаткування.