Продуктивність природних деревостанів дуба звичайного у свіжій кленово-липовій діброві Лівобережного Лісостепу - Головач, Р.В. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
На основі баз даних лісовпорядкування досліджено продуктивність природних дубових деревостанів Лівобережного Лісостепу. Проведено порівняння фактичної і потенційної продуктивності природних деревостанів дуба звичайного у свіжій кленово-липовій діброві. Визначено показник використання типологічного потенціалу окремо для деревостанів насіннєвого і порослевого походження.