Перспективи освоєння нових площ лісомеліоративного фонду степового Криму - Неонета, О.О. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Наведено результати обстеження стану захисних лісових насаджень і ґрунтово-кліматичних умов росту деревної й дерево-чагарникової рослинності степового Криму.