Досвід створення часткових лісових культур дуба звичайного на Буковині - Кацуляк, Ю.Д. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Розглянуто особливості створення часткових лісових культур дуба в умовах свіжих букових дібров Прут-Сіретського межиріччя.