Види сосни, придатні для залісення Нижньодніпровських пісків - Назаренко, С.В.; Коханий, С.Г. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Наведено результати випробування різних видів сосни у зоні Нижньодніпровських пісків за період з 1960 по 2008 рр. Виявлено види, які добре ростуть і можуть бути використані для створення лісових культур та озеленення.