Внесок академіка НАН України С.М. Конюхова у створення ракетно-космічної техніки - Войтюк, О.С. (Питання історії науки і техніки, 2018)
Стаття присвячена реконструкції наукової біографії академіка НАН України С.М. Конюхова. Описано його науково-організаційну діяльність як визначного вченого, конструктора та педагога, Генерального конструктора-Генерального директора Державного конструкторського бюро «Південне» в 1991 – 2010 рр.