Организация производства экскаваторов в Украине и их вклад в развитие ее народного хозяйства в ХХ веке - Дзержинский, В.А. (Питання історії науки і техніки, 2018)
В статті надані відомості про основні віхи історії розвитку екскаваторобудування на теренах України та висвітлено його значення для усього народного господарства нашої країни.