Значення наукових «докучаєвських» експедицій в історії розвитку сучасного природознавства - Гармасар, В.Г. (Питання історії науки і техніки, 2018)
У статті розглядаються наукові здобутки видатного вченого Докучаєва В.В., засновника сучасного ґрунтознавства та комплексного дослідження природи.