О приближении модифицированными интерполяционными полипомами в пространствах Lp - Метеличенко, А.Б. (Український математичний журнал, 2004)
Розглянуто деякі модифіковані інтерполяційні поліноми для функцій із простору Lp [0,2π], 1 ≤ p ≤ ∞. Отримано оцінку швидкості наближення даними поліномами вихідної функції f через її модуль неперервності. Встановлено факт збіжності згаданих поліномів до f майже скрізь.