Наближення інтегралів Пуассона сумами Валле Пуссена - Сердюк, А.С. (Український математичний журнал, 2004)
На класах інтегралі» Пуассона функцій, що належать одиничним кулям просторів C або L, знайдено асимптотичні рівності для верхніх меж наближень сумами Балле Пуссена в рівномірній та інтегральній метриках відповідно.