Найкращі m-членні тригонометричні наближення класів LΨβ,p у рівномірній метриці - Федоренко, А.С.; Федоренко, О.С. (Український математичний журнал, 2004)
Одержано точну за порядком оцінку найкращого тригонометричного наближення класів LΨβ,p функцій однієї змінної в просторі L∞.