Скінченновимірні нелокальні редукції інверсної динамічної системи Кортевега - де Фріза - Воробйова, О.В.; Притула, М.М. (Український математичний журнал, 2004)
Вивчаються скінченновимірні редукції типу Мозера для нелінійної інверсної динамічної системи Кортевега - де Фріза (КдФ) та їх інтегровність за Ліувіллем у квадратурах.