Асимптотически корректные краевые задачи - Кенне, Э. (Український математичний журнал, 2004)
В області, що є декартовим добутком відрізка і прямої, вивчається двоточкова гранична задача для диференціальних рівнянь з частинними похідними. Встановлено умови асимптотичної коректності задачі у класі обмежених диференційовних функцій.