Маловідомі постаті української археології – Всеволод Леонідович Зуц - Никоненко, Д.Д. (Питання історії науки і техніки, 2018)
У статті висвітлюється життя та діяльність В.Л. Зуца – видатного українського історика та енциклопедичного редактора, професійне становлення якого починалось з археології українських степів.