Розвиток підвісних бензинових велодвигунів - Середін, А.П. (Питання історії науки і техніки, 2018)
У статті розглядається історія розвитку підвісних бензинових велодвигунів як на території колишнього СРСР, так і у світі, дано короткий опис деяких моделей бензинових двигунів вітчизняного та зарубіжного виробництва, описано механізми, де використовуються дані двигуни. Висвітлено внесок українських учених та підприємств у розробку легких підвісних велодвигунів.