Внесок Держкомлісгоспу у виконання Карпатської Конвенції - Полякова, Л.В. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Наведено основні напрями виконання Держкомлісгоспом, його територіальними органами та підвідомчими підприємствами Плану заходів із реалізації Стратегії виконання Рамкової Конвенції про охорону та сталий розвиток Карпат, затвердженого Мінприродою, та виконання міжнародних зобов’язань у сфері лісового господарства у рамках його компетенції.