Обмеженість l-індексу добутку Нафталевича - Цудзі - Трухан, Ю.С.; Шеремета, М.М. (Український математичний журнал, 2004)
Досліджено умови на пулі, за яких добуток Нафталевича - Цудзі є аналітичною в одиничному крузі функцією обмеженого l-індексу.