О дискретности структурного пространства слабо вполне непрерывных банаховых алгебр - Мустафаев, Г.С. (Український математичний журнал, 2004)
Розглянуто клас баиахових алгебр із незвідними скіпчепиовимірними зображеннями і доведено, що для аменабельних банахових алгебр із цього класу слабка цілком неперервність зумовлює дискретність їх структурного простору.