Теорема Мальмквиста для решений дифференциальных уравнений в окрестности логарифмической особой точки - Мохонько, А.А. (Український математичний журнал, 2004)
Теорема Мальмкніста (1913) про ріст мероморфних розв'язків дифереінціального рівняння f'=P(z,f)/Q(z,f), де P(z,f),Q(z,f) є поліномами за всіма змінними, доводиться для випадку мероморфних розв'язків з логарифмічною особливою точкою у нескінченності.