Апроксиманти Паде - Чєбишева одного класу функцій - Голуб, А.П. (Український математичний журнал, 2002)
За допомогою методу узагальнених моментних зображень, запропонованого В. К. Дзядиком у 1981 p. Побудовано апроксиманти Паде - Чебишева для класу функцій, що є аналогом класу марковських функцій.