Некоторые вопросы асимптотической теории линейных дифференциальных уравнений n-го порядка - Евтухов, В.М. (Український математичний журнал, 2002)
Досліджуються гладкісні властивості коренів алгебраїчних рівнянь з майже сталими коефіцієнтами і будується перетворення, яке може бути ефективно використане при дослідженні асимптотичної поведінки фундаментальної сім'ї розв'язків широкого класу неавтономних лінійних диференціальних рівнянь n-го порядку.