Досвід рубок формування березово-ялинових лісостанів - Жежкун, А.М. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Наведені результати рубок формування березово-ялинових насаджень із різним цільовим вирощуванням деревини.