О решении одномерного стохастического дифференциального уравнения с сингулярным коэффициентом переноса - Кулик, А.М. (Український математичний журнал, 2004)
Отримано узагальнені дифузійні коефіцієнти та описано структуру локальних часів для процесу, заданого як розв'язок одновимірного стохастичпого диференціального рівняння з сингулярним коефіцієнтом переносу.