Інтегральні умови зворотпості марковських ланцюгів на півпрямій із загальною мірою пезвідпості - Ісакова, Т.І.; Філонов, Ю.П. (Український математичний журнал, 2004)
Наведено умови зворотпості марковських ланцюгів із значеннями в ℝ+ із загальною мірою незвідності. Результати одержано додаванням до класичного методу тест-функцій методу збурень часткових потенціалів.