Сортиментна структура деревостанів, пошкоджених льодоламом - Ваколюк, В.Д. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Проаналізовано сортиментну структуру деревостанів, пошкоджених льодоламом, за чотирма зонами. Виявлено зниження частки ділових дерев і частки крупної ділової деревини в дуба і ясена.