Верхняя и нижняя оценки решения задачи Коши для стохастического дифференциального уравнения параболического типа со степенными нелинейностями (слабый источник) - Мельник, С.А. (Український математичний журнал, 2002)
Вивчається еволюція за часом розв'язку задачі Коші для стохастичного диференціального рівняння параболічного типу зі степеневими нелінійностями. Побудовано верхню та нижню оцінки розв'язку.