Прямые и обратные теоремы теории приближения функций в пространстве Sp - Сердюк, А.С.; Степанец, А.И. (Український математичний журнал, 2002)
Продовжується вивчення апроксимаційних властивостей простору Sp. Вводиться поняття k- го модуля неперервності та доводяться прямі й обернені теореми наближення в просторі Sp у термінах найкращих наближень і модулів неперервності, подібні до відомих теорем Д. Джексона та С. Н. Бернштейна.