Особливості ходу росту букових деревостанів Криму та динаміки їх вікової структури - Роговий, В.І. (Український ордена "Знак Пошани" НДІ лісового господарства та агролісомеліорації ім. Г.М. Висоцького Держкомлісгоспу та НАН України, 2008)
Наведено результати аналізу сучасної вікової структури букових лісів Криму, її динаміки, основні таксаційні характеристики деревостанів за класами віку (середні показники діаметра, висоти, видового числа, об’єму стовбурів тощо).