Координати маланюківських студій - Роздольська, І. (Слово і Час, 2018)
Всеукраїнська наукова конференція “…Його постать роки одягають у бронзу…”, присвячена 120-й річниці від дня народження Євгена Маланюка, відбулася 2-3 листопада 2017 р. у Львівському національному університеті імені Івана Франка.