Початкові модуси відкривання буттєвого сенсу в поезії Євгена Маланюка - Іванишин, П. (Слово і Час, 2018)
У статті з позицій націософської герменевтики осмислено витлумачення початкових модусів у ранній поезії Євгена Маланюка. Указується, що розуміння, туга, радість і жах привідкривають сутнісно національний сенс буття ліричного протагоніста та буття в цілому.