“Читати українську історію треба з бромом”: Винниченків образ української революції - Хархун, В. (Слово і Час, 2018)
Закічення. Початок див.: Слово і Час. – 2017. – № 12. – С. 16–28; 2018. – № 1. – С. 27–37.