Мистецька одіссея Езри Паунда в постмодерністській перспективі - Жлуктенко, Н. (Слово і Час, 2018)
Рецензія на книгу: Гон О. Парадигматика ліричного й епічного в “Кантос” Езри Паунда: монографія – Дніпро: Акцент ПП, 2017. – 428 с.