Нація в поході - Астаф’єв, О. (Слово і Час, 2018)
Рецензія на книгу: Косач Ю. На варті нації / відп. ред., упор., автор передм. Р. Радишевський. – Київ: Талком, 2017. – 464 с. Серія “Студії з україністики”. Вип. ХХІІ.