Десяті міжнародні Чичерінські читання - Кравець, Я. (Слово і Час, 2018)
12-13 жовтня 2017 р. кафедра світової літератури Львівського національного університету імені Івана Франка провела Х міжнародні Чичерінські читання на тему “Світова література в літературознавчому дискурсі ХХІ ст.”, у яких узяли участь 76 учасників.