Характеристика точек ϕ-сильной суммируемости рядов Фурье - Лапласа функций класса Lp(Sm),p>1 - Ласурия, Р.А. (Український математичний журнал, 2003)
Розглядається поведінка ф-сильпих середніх рядів Фур'е-Лапласа функцій із Lp(Sm),p>1, на множині точок, що мають повну міру на m-вимірній сфері Sm.