Багатоточкова задача для псевдодиференціальних рівнянь - Клюс, І.С.; Пташник, Б.Й. (Український математичний журнал, 2003)
Досліджено коректність задачі з багатоточковими умовами за виділеною змінною t та умовами періодичності за координатами x₁,...,xp для рівнянь, не розв'язних відносно старшої похідної по t, із псевдодиференціальними операторами. Встановлено умови однозначної розв'язності задачі та доведено метричні твердження, що стосуються оцінок знизу малих знаменників, які виникають при побудові розв'язку задачі.