Приближение синусоподобпых функций константами в пространствах Lp, p < 1 - Бабенко, В.Ф.; Кофанов, В.А.; Пичугов, С.А. (Український математичний журнал, 2004)
Досліджено найкращі наближення синусоподобних функцій константами в Lp,-просторах при р<1. Зокрема, знайдено найкраще наближення ідеальних сплайнів Ейлера константами у просторах Lp, при деяких р∈(0,1).