Некоторые новые условия разрешимости задачи Коши для систем линейных функционально-дифференциальных уравнений - Дильная, Н.З.; Ронто, А.Н. (Український математичний журнал, 2004)
Отримано ефективні умови, достатні для однозначної розв'язності деяких класів задач Коші для системи лінійних функціонально-диференціальних рівнянь. Знайдені умови є в певному розумінні оптимальними.