О функторах Кокстера для некоторых классов алгебр, порожденных идемпотентами - Кругляк, С.А. (Український математичний журнал, 2004)
Для алгебри, породженої лінійно зв'язаними ідемпотентами, наведено конструкцію функторів Кокстера на категорії зображень алгебри в категорії банахових просторів.