Обмеженість l-індексу цілих функцій Лагерра — Пойа - Шеремета, М.М.; Бордуляк, М.Т. (Український математичний журнал, 2003)
Досліджено умови на пулі цілої функції f з класу Лагерра— Пойа, при яких f є функцією обмеженого l-індексу.