Спектральные задачи Дарбу — Проттера для одного класса многомерных гиперболических уравнений - Алдашев, С.А. (Український математичний журнал, 2003)
Для багатовимірного гіперболічного рівняння з хвильовим оператором у головній частині показано, що спектральна задача Дарбу - Проттера має зчисленну множину власних функцій, а спряжена до неї - вольтеррова задача.