Визначення вільного члена та старшого коефіцієнта в параболічному рівнянні - Березницька, І.Б. (Український математичний журнал, 2003)
Розглядається обернена задача знаходження невідомого старшого коефіцієнта, що залежить від часу, та вільного члена в параболічному рівнянні. Крайові умови та умови перевизначення є локальними. Знайдено умови єдиності та локального існування.