Многоточечные граничные условия для дифференциальных операторов - Валицкий, Ю.Н.; Голец, Б.И.; Зеленяк, Т.И. (Український математичний журнал, 2003)
Встановлюються диференціальні властивості узагальнених розв'язків багатоточкових крайових задач для звичайних диференціальних рівнянь.