Наближене розв'язання задачі Валле Пуссена для диференціального рівняння нейтрального типу проекційно-ітеративним методом - Мулявка, О.Г.; Габрель, О.М. (Український математичний журнал, 2003)
Розв'язано задачу Валле Пуссена для функціонально-диференціального рівняння проекційно-ітеративним методом. Побудовано алгоритм, встановлено достатні умови збіжності методу і наведено обчислювальну схему.