Алгоритми найкращого одночасного рівномірного наближення сім'ї неперервних на компакті функцій чебишовським підпростором - Гнатюк, Ю.В. (Український математичний журнал, 2003)
Узагальнено методи січних площин та Ремеза на випадок задачі найкращого одночасного рівномірного наближення сім'ї неперервних на компакті функцій.